Omdat we zelf ondernemer zijn, begrijpen we als geen ander hoe belangrijk kennis is

Merel
Marketing manager

Kennissessies voor ondernemers.

In onze kennissessies delen wij onze kennis over de belangrijkste onderwerpen voor ondernemers. Iedere keuze die we maken onderbouwen we door strategie en branding. Maar hoe uit zich dat in de praktijk?

Weet jij bijvoorbeeld hoe je de perfecte customer journey in kaart brengt? Of hoe je een killer marketingstrategie opzet?
Over deze én andere thema’s vertellen we je graag meer! Bekijk onze agenda en meld je nu aan!

04december

Een nieuwe kijk op B2B leadgeneratie

vrijdag 04 december | 11:00 UUR | UW BUSINESS ONLINE | ONLINE

Het genereren van marketing qualified leads (MQL) en sales qualified leads (SQL) is voor B2B-bedrijven in het MKB nog steeds de grootste uitdaging. En nu events, beurzen en congressen zijn weggevallen door Covid-19, staat dit nog verder onder druk. Tijdens de webinar ‘Een nieuwe kijk op B2B leadgeneratie’ op 4 december om 11:00 uur deelt Frank Hartog, directeur en verantwoordelijk voor sales bij Uw Business Online, zijn visie op de samenwerking en samenhang tussen sales en marketing én het belang van een authentiek verhaal. Schrijf je direct in!

Andere aankomende kennissessies
.

29januari

B2E Marketing: Hoe de ideale kandidaat jou weet te vinden.

vrijdag 29 januari | 11:00 UUR

Veel MKB-bedrijven en uitzenders vinden het moeilijk om zelf personeel te werven. Vaak is er geen recruiter aanwezig, ontbreekt het aan ervaring in arbeidsmarktcommunicatie maar bovenal zijn goede mensen in de huidige arbeidsmarkt enorm schaars. Dit resulteert geregeld in een hoog verloop en hoge kosten voor het inschakelen van inhuur partijen.

In de webinar: ‘B2E Marketing: Hoe de ideale kandidaat jou weet te vinden.’ legt Wesley Krippendorf, Marketing Manager B2E bij Uw Business Online, jou de basis uit van recruitmentmarketing. Hij geeft voorbeelden uit de praktijk, vertelt over de huidige arbeidsmarkt en geeft jou handvatten om zelf een goede start te maken. Alles wat jij nodig hebt om in 2021 wél de juiste kandidaat aan jou te binden.

Menu

  • Home
  • Over UBO
  • Cases
  • Vacatures

Voor vastberaden
ondernemers.

Contact

Amersfoortseweg 28
3751 LK, Bunschoten-Spakenburg

Econtact@uwbusinessonline.nl
T030 700 97 63