CASE: POWERED BY PROFESSIONALS

Op zoek naar jouw droombaan in de techniek? De technisch specialisten van PROFIELD vinden hem voor je. Voor dit toffe bedrijf mochten wij hun complete rebranding doen, de website en verschillende video’s en campagnes ontwikkelen.

OPDRACHT

Omdat Profield hard groeit en steeds meer technische beroepen bemiddelt, wilden ze hun branding updaten.
Alle (nieuwe) doelgroepen moesten onder het merk Profield vallen… en of we ook iets met hun passie voor karten en snelheid konden?

Dat kunnen wij.

UNIEKE WERKWIJZE

1.
IDENTITEIT

Het neerzetten van het verhaal van Profield, samengevat in de pay-off – Powered by professionals. Vervolgens ontwikkelden we een visuele identiteit in lijn met hun passie voor racen en techniek.

2.
STRATEGIE

Het bepalen van de strategie. We bepalen nauwkeurig de persona’s, doelen en methoden om die te bereiken met de kandidaat reis als uitgangspunt.

3.
MARKETING

Het ontwikkelen van de website én alle marketingmiddelen die nodig zijn om de strategie optimaal uit te voeren: designs, blogs, vlogs, video’s, SEO en SEA.

WEBSITE

De Profield website is 100% conversiegericht. De gehele User Experience is gefocust op het invullen van de vacatures van Profield. Omdat het leeuwendeel van de bezoekers op mobiel kijkt is er een mobile first design ontwikkeld, dat zorgt voor maximale conversie. Natuurlijk is er ook een optimale desktopversie, waarin alle technieken en trucs zijn toegepast om de strategische doelen te behalen.

Blijven optimaliseren
Omdat de technologie constant in ontwikkeling is, werken we nauw samen om te blijven verbeteren, optimaliseren en nieuwe, functionele technologie te implementeren. Het resultaat? Een ruime verdubbeling van conversie en traffic: 110%

Het resultaat?

Een ruime verdubbeling van conversie en traffic: +110%

UBO ALS PARTNER

Tim, Marketing Manager bij Profield vertelt: “UBO is echt een partner voor ons. Ze komen met nieuwe systemen en oplossingen die onze business verbeteren. We overleggen samen en als we het erover eens zijn gaan we het direct implementeren.”

“ De traffic en conversie zijn met 110% gestegen en we zijn nu al bezig met de volgende optimalisaties. Daar word ik heel blij van. ”

Tim van Halteren
Marketing Manager Profield

CAMPAGNE

Voor Profield ontwikkelen we kortlopende 360° campagnes om specifieke technische vacatures in te vullen. Soms in samenwerking met hun klanten, soms direct voor Profield. Op basis van het concrete profiel ontwikkelen we een integrale strategie, waarin video, Google Ads en een geoptimaliseerde landingspagina elkaar versterken. Zo vinden we snel geschikte kandidaten.

Benieuwd wat UBO voor jou kan betekenen?

Menu

  • Home
  • Over UBO
  • Cases
  • Vacatures

Voor vastberaden
ondernemers.

Contact

Amersfoortseweg 28
3751 LK, Bunschoten-Spakenburg

Econtact@uwbusinessonline.nl
T030 700 97 63